Lieve kleine meid,
ik mis jou verschrikkelijk.
Telkens wanneer ik afscheid moet van je nemen
omdat ik moet gaan werken,
doet mijn hartje pijn.
Het is frustrerend dat het leven zo moet lopen.
Kunnen zorgen voor jou dag in en uit,
is het mooiste wat er kan bestaan.
Maar helaas kan dat niet zo gaan.
Het hardste moment is
dat ik je 's avonds niet in bed kan stoppen
en je geen nachtzoen geven kan.
Ook al weet ik dat je bij oma en opa
op een goede warme,plaats bent
doet daarom mijn hartje niet minder pijn.
Lieve kleine meid,ik mis je en dat is frustrerend.