Mart is in zijn Sas
Sas is in haar sas
Duidelijke taal
je ziet het steeds voor ogen
hoe je wordt bedrogen
Kon dit niet een dagje later zijn
waarom steeds deze pijn?
Morgen is zijn afscheidsdag
maar al weken in zijn sas
t'auto'tje-de laatste kattenwas
Vandaag wat lopen klussen door ons huis
morgen nooit meer zijn thuis
Verhalen, mooie woorden
die ooit aan mij eens toebehoorden
Het is een fijt
mijn maatje ben ik vandaag
alweer 4 weken kwijt
Samen eindelijk de boom aftuigen
boekhouding bekijken
alles op het allerlaatste moment
tja, dat is dus afscheid
van ooit mijn vent