Och wat is ze lief en mooi
zeiden ze over haar
pas geboren en nu al zo schoon
dit wordt een model, reken maar!
Bloemetjes buiten, bloemetjes binnen
over bloemen, om over kartjes nog maar niet te beginnen
Ik vind het geweldig zo'n zusje erbij
We zijn allemaal trots en blij