Eindelijk weer een stapje kunnen zetten
Bij de CWI gemeld en in laten schrijven
aanvraag: Gemeentelijke Uitkering
Wel wat verlaat en zo zit ik er na 6 jaar weer in
Het stel is vandaag pas bij het gemeentehuis geweest
Ook dat heeft nog zat voeten in aarde
Vanwege het chÃĒletje in het Resort
daar kan men alleen tijdelijk bewonen
dus ook de beheerder moet nog voor accoord tekenen
dan de inschrijving voor woningzoekende nog
Niet alleen daar verplicht
maar ook snel hier op dus aan
Want hier komt hij vandaan
wil zijn leven in Arnhem verder gaan
met of zonder zijn Sassefras
dat weten ze na een tijdje pas
Hoop en verwachtingen natuurlijk wel
maar ja, na zo'n korte tijd beslissen
het blijft natuurlijk gissen
Liefde maakt blind, dus laat dat doek maar zakken
voor je je tesamen zal gaan pakken
Ook ik ga aan het handje mee
voor onze woningstichting is tevree
zo blijf je modderen en klooien
hoe dit al je leven om kan gooien
We zijn nu 2 weken verder van't verhaal
dus weten we allemaal
de totale tijd dat wij financieel nog samen moeten werken
na 10 weken bij elkaar, dan pas apart aan de haal
Hier en daar de lasten
dank je wel, lieve gasten
zomaar ff wat tussendoor