Regelarijen
niet te vermijen
Van hot naar haar wordt je gestuurd
Van de CWI naar werk en inkomen
overal moet je zijn en komen
Ook mijn oudste is aan het solliciteren
zal straks schoolfoto's gaan beheren
Wie weet kan ik met hem dan wel eens mee
moedertje dan ook tevree
Samen sta je beresterk
heerlijk genieten en aan het werk
Al ben ik dan al jaren voor 100% afgekeurt
met zo iets kan je leven worden opgefleurt
Vandaag bekijk ik alle papieren van de afgelopen tijd
voor ik naar het gemeentehuis heen rijd
De boel ligt danig op z'n kop
t'zal toch moeten, anders grote strop
Ook m'n ouwe lief is er druk eindelijk mee
Zelfs dat liefje, daar dicht bij zee
Het houd iedereen jong en fris
toch een heel gedoe, het is niet mis!