De hoop op een terugkeer van een geliefde
kan wel eeuwig duren
Het kan een groot deel van je
leven verzuren
Je voelt de pijn en
veel verdriet
Dat is iets wat alleen
jij inziet
Anderen zeggen, kop op
ga verder met je leven
Maar jij, jij blijft met je gedachtens
naar die geliefde streven
De gedachtens die je altijd
zal blijven houden
Terwijl je je leven weer
probeert op te bouwen
Langzamerhand zal dat je
gaan lukken
Al is nog steeds de liefde voor
diegene niet uit te drukken!