Ineens kwam jij voorbij
De hele wereld veranderde voor mij
Ineens was ik verkocht
Terwijl ik geen eens wist of je me wel mocht
Ineens werden we verliefd op elkaar
We waren gelukkig, we trouwden en toen werd de tijd erg zwaar
Ineens was het voorbij
De hele wereld veranderde voor mij