Het gaat niet alleen om het Woord
maar ook hoe men het verpakt
Een jasje aan, een stropdas om
gezicht beheerst en geen gelach
Een glimlach kan nog net
als je alles van tevoren weet
kom je het huis niet meer uit
Alles eindigt als een opgedirkte
koude kip of verbrandt
heel zachtjes in het Vagevuur