nu na 6 jaar krijg ik een nieuwe kans en nieuwe start in me nieuwe huis
in dit huis was er van alles niet pluis..
hier heb ik met hem gewoont,en nu word ik dan eindelijk beloont
deze start maar ik met jullie samen,zo gelukkig toen jullie in me leven kwamen
papa is in geen bergen te bekennen,dat is wel even wennen.
hij heeft ook een nieuwe start gemaakt,zonder ons
hij heeft ons diept geraakt,is 6 jaar geleden vertrokken met de norderzon,totdat ik eindelijk de pijn overwon
opnieuw verliefd geworden nog pril en en geremt
omdat hij me nog niet echt kent
de tijd zal het leren en al me wonden strelen langzaam zal mijn hart weer helen
deze start wil ik eerst samen met me kinderen maken.als jij dat stilletjes over ons zal waken
mag je er in de toekomst misschien wel bijkomen
en bij ons komen wonen
maar pas als je echt zeker weet dat je wilt blijven
dan zal ik je naam in me hart schrijven
maar nu nog niet,teveel verdriet
nu nog niet.. eerst moet ik zelf nog van me fouten leren
totdat ik me tot jou kan keren..
alles op een rijtje zetten,en op me kinderen letten
en als alles prima verloopt hoor jij er misschien wel bij.. en misschien ben je dan ook ooit alles voor mij
maar nu nog even niet.. ik heb nog teveel verdriet