Jij verhuisd naar mijn ouderlijk huis
Jullie gaan wonen in mijn ouderlijk huis,
Dat is wel een beetje raar
Boven die voor deur hing mijn kruis.
Maar heb daar tegen geen bezwaar.
Van uit een boerendorp,
Verhuizen jullie naar de stad.
Nu woon je op een afstand van een steenworp,
En ligt daar nu jullie deurmat.
Alles word anders naar jullie eigen smaken,
Zelf gekozen kleuren.
Om er jullie stekje van te maken,
Om jullie huisje op te fleuren.
Het zal wel even wennen zijn,
Maar het maakt me wel heel blij.
Ik vind het zo ontzettent fijn,
Want je bent nu dicht bij mij.
Niet meer afhankelijk van een ander zijn,
Ik kan het nu lopend af.
De afstand is nu zo klein,
Ik kom naar jullie toe in een draf.
Kan niet wachten tot het zover is,
Dat jullie je huisje zullen betreden.
Want soms was het wel een gemis,
Maar dat behoort nu tot het verleden.