het leven is als een bloem,
die de liefde aan je geeft.
Je toont je vriendschap
als een bloem,
de geur alleen brengt een glimlach op je lippen.
Maar eens verdwijndt die bloem,
die roos vanje leven.
dat gebeurde ook bij mij.
Die heldere ster verdween,
die roosging weg.
Het verdriet kwam in mij op.
Hete tranen rolden over mijn wangen.
Mijn gezicht werd bleek, mijn hart werd als een steen,
mijn handen leken wel verschrompelde blaadjes
en mijn vingers waren harde doornen,
maar die bloem leeft nog.
En die bloem , die roos , die heldere ster,
dat ben JIJ.