vleugels vanuit de wolken
ze komen op je af
met een snelle vaart
razen zij naar beneden
je voelt een windvlaag
en merkt
dat je opeens zelf ook vleugels hebt
je vliegt ermee omhoog
naar de blauwe hemel
en landt neer op een roze wolk
er gaat een warme gloed door je heen
je voelt je rijk