Moet ik nu gaan ?
Moet ik alles pakken omdat we verhuizen ?
Moet ik hier weg gaan ?
Weg gaan op de plek waar alles begon tussen ons
we vonden een nieuw plekje
een plekje waar we ons gaan vestigen
een plekje waar we een gezinnetje kunnen stichten
Voel me gelukkig en ook verdrietig
Verdrietig om dat ik afscheid moet nemen van mijn
plekje ,
mijn schuilplaats als het even niet ging ,
Maar lieve schat laat ons gaan en
laat ons verder leven als een wij .
Op een plekje dat we noemen Wij !
XxxvannekesxxX