Jij bent men meisje voor eeuwig en altijd.
Maar binnenkort zijn we elkaar kwijt.
Dalijk ben ik ver weg van jou.
Maar tog moet je weten dat ik van je hou.
Nu zal ik altijd naast je staan
Maar binnenkort zal dat niet meer gaan.
Jij bent mijn alles & zonder jou ben ik niets
Ik weet niet wat ik moet nou ik jou verlies
Waar ik ook ben ik zal er altijd voor je zijn
Desnoods moet ik alles uitgeven voor een kaartje met de trein.
Liever gabbrz vergeet dit niet.
Jou verlaten doet meer pijn dan liefdesverdriet
een vriendin zoals jou is heel bijzonder
en daarom blijf jij voor altijd mijn kleine wonder
binnenkort ben ik daar en zit jij nog hier.
en dat voelt egt niet als n plezier.
hiermee probobeer ik je maar 1 ding te vertellen
lieve gabbrz ik hou vna jou en als er wat is kun je altijd bellen