Ja, hier zit ik dan, temidden
dosen en spullen, oh mag ik bidden
Voor heel veel energie
jan pot verdrie
Te veel voor een normaal mens alleen
waar kan ik nu met alles heen
Overal waar ik nu kijk
ben ik te veel aan materie rijk
Steeds voor de ander klaar gestaan
kan ik in mijn eentje hier tegen aan
Toch nog steeds geen tijd in overvloed
omdat zijn boekhouding nu weer moet
Het is me bijna Nu te veel
dus dat ik met komende gedachte speel
Zo nodig naar die andere vrouw
mij achterlatend in de kou
Waaruit ikzelf omhoog kwam kruipen
me heel goed blijk te kunnen bedruipen
Dit vandaag dan maar te doen
mee te geven als laatste afscheids zoen
Zij schijnt goed met geld om te kunnen gaan
mag er van mij nu aan gaan staan
Met z'n tweeën komen ze er wel
het leven blijft voor hen een spel
Mijn zaakjes zoals gewoonlijk liggend blijven
geen zin in gedoe of verder kijven
Als ze dan morgen voorbij rijden op weg naar de Queen
houd ik het verder voor gezien
Geef alles met ze mee
dan word ik zelf ook meer tevree