Koos met jouw komst maakte je een koningswens waar en gaf jij een nieuwe dimensie aan mijn leven.
Nu mag ik mijn liefde en respect aan twee kinderen geven.
Naast jou heb ik nog een mooie dochter, jouw grote zus.
Ik krijg nu dubbele waardering en liefde dus.
Mama zal er altijd voor jullie zijn.
In goede en slechte tijden kunnen jullie op mij bouwen.
Ik hoop dat jullie hierop vertrouwen.
Koos, jouw naam staat net zoals die van je zus, sterk in het leven.
Een leven vol liefde, warmte, respect, pijn en verdriet.
Nee een zorgeloos leven kan mama niet beloven of geven.
zoiets bestaat er niet.
Ik doe mijn best om je leven liefdevol te laten zijn.
en je zoveel moegelijk te beschermen tegen al te grote pijn.
Maar lieve koos door schade en schande wordt je wijs en sterk.
Dat is iets wat ik aan mijn zelf merk.
ik wens je het beste toe in je leven.
Dat is het enigste wat ik je naast mijn liefde kan geven.
liefs mama.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Opgedragen aan mijn zoontje koos, die op 16 december 1999 in mijn leven kwam.
Januari 2000