Wees nu stil en opgelet
Hierna komt het alfabet
Zes en twintig één na één
Dus luistert nu maar meteen
A b c d e f g (é)
Daar begin ik alvast mee
Al voor ik verder ga
Met de h, i, j, en k
Want dan volgt l,m,n,o
P, q, r als radio
Wijl s, t, u, v, en w
Hun beurt afwachten gedwee
Sluit de x, y-grec en z
Als laatste van deze rit
Tenzij je wil verder gaan
Dan begin ik weer vooraan