'k heb niets te verliezen aan het eind van een dag
begin gewoon weer opnieuw
met zoeken naar wat was
scheld kwijt wat ik vind van je broeken
en je zakken, altijd jouw zakken
waar andere slagen in de bijenkorf
darren en sarren met lijven vol
stof stuif en meel
veel, veel, veel,
sindsdien heb ik een werkster gevonden
komt iedere ochtend opnieuw
langs om van wat was
wat is te maken
heden kome zij tot mij
en slaat haar ogen neer
aanbidt mijn koninginnegedrag
en mijn dikke reet
'Goedemorgen mama'