Jaren lang mijn best gedaan,
voor iedereen altijd klaar gestaan.
Niet goed niet slecht is wat ik over mezelf dacht,
nooit geweten dat ik zo wordt veracht.
Ik kan niet eens met iemand praten,
of ik wil meteen zijn huwelijk kapot maken.
Niemand zou veilig zijn voor mij,
hoe komen ze daar nu toch bij?!
Zelfs de mensen van wie ik dacht dat ze om me geven,
blijken zonder enige moeite zonder me te kunnen leven.
Dus weg uit mijn hart jullie kunnen gaan,
ik ben wel gewend om alleen te staan.
Gaan jullie je vlaggen maar vast kopen,
binnenkort zal ik niet meer in de stad rond lopen.
Het spijt me dat ik jullie zo lang heb lopen vervelen,
met mijn problemen dacht echt dat ik ze met jullie kon delen.
Dus bedankt dat jullie mij hebben laten vallen,
ik zal voortaan buiten de stad mijn leven gaan verknallen.