Ik denk aan jou elke dag,
aan je bruine ogen en lieve lach.
Op een dag liet je mij alleen,
dat was tegen het zere been.
Jij hebt haar nu aan je zij,
maar ik weet, je denkt aan mij.
We hadden nachten zo zwoel,
wist je maar hoeveel ik voor je voel.
Ik hoop dat je het ziet,
want jij met haar, dat doet me verdriet!