Een jaar geleden,
speelde ik Cupido,
zonder pil en boog.
En het lukte me
om jullie samen te krijgen.
Waarop jullie een mooie toekomst
samen op bouwen.
Met elk van jullie
heb ik een mooie tijd gehad.
We hebben veel van elkaar geleerd
en daarom moet ik een traan weg pinken.
Ook al is de afstand groot,
de moderne tijd maakt
het mogelijk om elkaar
te blijven horern en zien.
Het gaat jullie goed
en wees vooral lief voor mekaar...
Zodat de wereld kan zien
dat echte liefde bestaat.
Jullie vriend Bert Lagom