jarig jobje....
niet te geloven,dat je nu al een jaar bij ons bent,
je lijkt inmiddels al zo'n grote vent.
Ik heb er een klein beetje moeite mee,
want vanaf vandaag ga jij al op naar de 2.
Wat ging dat eerste jaar ontzettend snel,
het was een mooi jaar dat wel.
Als ik op de afgelopen maanden terug kijk,
wat voel ik me dan ontzettend rijk!
Je babytijd is hierbij afgesloten,
je gaat nu als dreumes je wereldje vergroten.
Jouw sterke punten hebben we dit jaar wel ontdekt,
dat is lekker eten,en altijd goed gebekt.
De eerste 3 maanden is dit wel anders geweest,
maar daarom is het nu dubbel feest.
Je bent de afgelopen maanden ontzettend vooruit gegaan,
en hebt veel mensen versteld laten staan.
Mijn manneke lief en klein,
wat ben ik trots dat ik jouw mamma mag zijn!!