Kaylee
zo mooi en pril
al ..’’ vijf jaar ’’ .. zegt ze zelf
één met een eigen wil
zo lief en impulsief, zonder vooroordeel
zwart, wit of geel, zij ziet geen verschil
zoals zij, .. zo zijn er niet veel
ik ben bevooroordeeld
want het is mijn eigen kleinkind
ik schep van haar een toekomstbeeld
maakt mij niet uit wat éénieder ervan vindt
ik ben diegene die haar veelt
zij blijft altijd mijn lieve kleine vrindt
’’ niets ’’ mag haar deren
haar .. mamma, is mijn kind
ook haar heb ik veel moeten leren
zij, is voor niets blind
iets waar zij haar hele leven op kan teren
hoop dat zij dat ook vindt
kortom, twee lieve meiden
ontsproten uit een liefdesvolle aktie
zoveel zonneschijn van beiden
het is geschreven in een fractie
voor altijd ieder aan mijn zijde
zo is wat ik wil en zie
LYF