Ik ken een hele lieve vrouw
Wil je weten wie?
Zij is te gek, super, wauw!
Deze vrouw is zo lief
Zo zorgzaam is zij
Van al haar liefde word je zo
Blij, aan haar kan niemand tippen.
Zij is mijn cadeau..
Voor het leven
Bij haar kan je vrolijk zijn
Of gewoon ff sippen
Zoveel vriendelijkheid heeft
ze te geven, gemeend
later lijk ik hopelijk op haar
ik kijk tegen haar op
zo sterk ze door het leven beent
liefde geven..het is zon klein gebaar,
maar..
het is voor mij zeer groots
deze vrouw heeft van mij zeer
veel respect. Hou van haar
nog meer als van mezelf
altijd staat ze voor je klaar…
mam, dank je wel dat ik je dochter ben…