Groetjes en kusjes.
De postbode rent,
En brengt jou met spoed.
Dit mooie kaartje,
Met een hartelijke groet.
Ze zaten in de brievenbus.
gezellig samen op een kaart
de groetjes heb ik aan je gegeven,
de kusjes heb ik bewaard.
Want mijn lieve schat,
Als je vrijdag thuis zult komen.
En weer lekker bij ons bent,
Zal ik je met kusjes overstromen.
Maar nu van papa en mama,
Omdat we houden van jou.
De hartelijke groetjes,
En de kusjes krijg je gauw.
Liefs (papa) en mama.