mijn zoon
is zo gek op jou
en vindt alles zo gewoon
een vrouw met een vrouw
heeft zijn eigen stek
in ons huis
zijn eigen plek
hij voelt zich er zo thuis
en als hij blijft slapen
probeert hij tijd te rekken
al zit hij uitgebreidt te gapen
ben zo blij lieve miek
dat mijn kids zich fijn voelen
het is eigenlijk uniek