Ik hou van je,
Je bent een deel van me.
Je bent mijn 'super star'
je potje staat ook al klaar.
Je bent mij grote schat,
niets belangrijker dan dat!
Mama staat steeds voor je klaar,
kuisen vergeet het maar!
Dat doen we wel achter de uren,
dat Papa even naar je kan gluren.
Papa heeft dat ook niet graag,
dus het huishouden wat traag...
Papa help wel waar hij kan,
met jou erbij komt er ook niet veel van...
Soms is Mama moe,
aub die oogjes nog wat toe.
Mama is thuis,
maar zit nooit voor de buis...
Mama is soms wat traag,
maar ze ziet je enorm graag!