Lichtjes krullend haar.
Een guitig en ontdeugend lachje;
Twee blauwe oogjes die stralen van plezier
net als twee kleine, heldere sterretjes.
Kleine voetjes trappelen in het rond?
lopen als de roadrunner in het rond
Twee kleine handjes, met tien kleine vingertjes
spelen,soms geniepig iets stelen.
Soms ben je wel eens stout
en wordt mama wel eens boos.
Je ontdeugende, lachende blik
zorgt ervoor dat we niet lang kwaad op je kunnen zijn.
Jij bent iets gans bijzonder,
jij bent ons eerste kleine wonder!