Ga je even mee in mijn leven?
Kun je even stilletjes zijn?
Mijn zoontje slaapt...
Sluip je even verder mee?
Ik zit achter mijn pc
Ik schrijf over het leven,
kun je mij iets meer geven?
Ik hou zo van het bestaan,
mijn zoontje laat me niet gaan,
Ik moet gaan troosten,
SORRY,
Kom mischien later terug...