Lieve Ray,
Wat heeft het voor zin,
samen verder te gaan?
Als we niet zeker zijn,
van samen een bestaan?
Hoe graag wil ik je voelen,
hoe graag wil ik je zien,
het begrijpen, het bedoelen,
het komt nog wel misschien.
Toch staat het me ook tegen,
niet meer samen maar apart.
Ieder zijn eigen wegen,
uit het oog is uit het hart.
In dat geval mijn liefste,
wens ik je veel succes,
en was dan ons leven samen,
een wijze levensles.
Maar een ding ben ik zeker van,
redden doe ik het zonder jou,
jammer dat het niet met jou kan,
want je weet hoe intens ik van je hou..........