Afscheid nemen doet pijn.
Het is een gevoel.
Dat vindt niemand fijn.
Je hebt er veel verdriet mee.
Het lijkt wel dat je wordt gedumt,
In een grote zee.
Een vriendschap gaat niet zomaar stuk
Dat van ons, brengt af en toe echt wel geluk.
We hebben een fijne tijd gehad in onze klas.
Af en toe ruzies’s, dat was iets wat jammer was.
Maar nu ga je weg,
Zo ver weg.
En toen had onze vriendschap heel veel pech.
Maar jij,
Zo’n bijzonder meisje,
Jou zal ik niet vergeten!
Xx