Je hebt 'n vermoeden
Je kookt van woede
Wát heb je gedaan??
Eenmaal alleen laat je een traan
Van kind naar ouder...
Voor mij alleen het goede
Mij voor al 't slechte willen behoeden
Waar haalde jij de kracht vandaan?
Helaas zal ik onderweg toch mijn eigen fouten begaan.....