je probeert het telkens weer
jouw koppige houding doet me echt zeer
nee, jij bent niet mijn baas
en soms reageer je als een dwaas
wat is dat toch met jouw gevoel
geen rustige redevoering aanwezig
en door jouw boze brose houding
verlies je elk doel
liefde en respect hoort over en weer te zijn
stop met deze malle vertoning
doe mij toch niet zo'n pijn
je moet echt aan jouw houding werken
ik bid dat God je daarmee zal sterken
ook al ben je mijn moeder
en zo trots als een pauw
zal altijd van je houden
je bent een kei van een vrouw