Vriendschap is...
Elkaar trouw zijn
als je dat niet bent doet de een de ander pijn
Vriendschap is...
Samen lachen,samen praten
Want je weet jullie zijn elkaar beste maten
Vriendschap is...
Elkaar steunen bij verdriet
vergeet dit echter niet!
Deze dingen is wat ik bij een vriendin bewonder
dus vergeet nooit jouw beste vriendin is bijzonder