k woon in Aadorp, maar ik leef in Bilthoven...
k zit op school in Almelo, maar ik heb lol met me vrienden in Utregt...
ik teken op me bureau in me kamer in het 'tukkerland', maar de tekeningen hangen in Amersfoort...
de tv staat hier aan, maar k kijk in De Bilt...
Het liefst stap ik stap in de trien van 10 voor half op spoor 4b in Almelo, kom aan op spoor 7 in Amersfoort. Wacht een half uur op Amersfoort CS. Kwart voor neem k de trein van spoor 7. Dan voor de laatste 5 min in de trein, die me brengt naar waar k thuis hoor... Bilthoven!