Je bent verkocht..
Je bent verkocht,
zonder dat wij(ik en m'n zusjes) het wilde,
er is lang naar een andere eigenaar gezocht,
niemand die zwaar aan onze bedenkingen tilde!
3 woorden: het is verkocht,
die ik niet wilde horen,
terwijl ik naar een uitvlucht zocht,
kwam de mening van de ander naar voren!
Wij gaan weg uit dit huis,
wat ik niet wil geloven!
was ik nu maar een muis,
dan kon ik stilletjes wegkruipen op m'n kamer boven!
Waar we heen gaan weet nog niemand,
maar geen èèn huis kan aan deze tippen!
gelukkig gaan we nog net niet naar een ander land,
er ontsnapt een snik van tussen mijn lippen!
Ik moet ons huis gaan verlaten,
weg van al mijn dierbare herinneringen,
waar ik nog uren over kan praten,
waar wij eens ons leven aanvingen!
Waarom?????????