Mijn voeten brengen mij
met genoegen naar huis,
want ik weet dat jij daar
bent en op mij wacht,
waar een verwarmend welkom
mijn gedachten thuis brengt,
de kleuren aansluiten
op mijn gevoel
Waar ik werkelijk thuis kom
na een lange dag,
mijn eigen woorden ben
waar ik, veilig geborgen leef
Waar ik kan dansen
in mijn eigen energie,
waar ik de dagen
in liefde sluiten kan
En thuis is de plaats
waar ik iedere
nieuwe dag open,
samen met jou