Ik weet nog wel iets het is wel lang geleden maar door die nacht ben ik anders gaan denken.
over onz bestaan want de mens en de dier kon je immers zien toch Wat je niet kan zien bestaat niet.
is bij veel mensen het motto Maar als het tegendeel bewesen wordt ..!!ja kom er zelf maar achter..!! dit is mijn Verhaal.
het Was diep in de nacht en ik sliep als een blok tot ik zeker een voor twaalf wakker schrok.
Van mun wekker wat raar die zal pas morgen gaan en ik kroop weer onder de deken,s en dacht er niet over na.
het was de tweede dag Ik kwam een vrouwtje tegen zomaar op de straat gaf ze mijn haar zegen..
tegen het kwaad van de nacht Goede God wat die me bracht het was wijsheid en zeker kwam het met Gebreken.
Het was Gebleken weer een minuut voor twaalf ging bij mij die wekker boos en onbewust .op de wekker stond ik op.
En daar was het Zwaar Gebleken de geesten zweefden zwaar om me benen en schreeuwden heel er schril.
We gaan je leven Nemen..Dichter bij me benen Veelste dicht in de Buurt schreeuwde ik om hulp.
Maar door mij egosentrisme Konden ze me niet horen voelde me verloren het werd kouder..
ik hoefde niet te schreeuwen want niemand kon me horen.
er kwam een magere man in een mooie ik noemde het gordijn. hij heraaldde.
elke keer wat hij zij ben ik vergeten.jah dat was iedereen van die tijd.
Maar heb je nog die droom gevuld in werkelijkheid het zijn de geesten van de nacht.
die bewijzen je op meer rond je achtste leeftijd zoals de rest zul je het je vergeten.
Een sprookje realitijd je moet het zelf beleven ik beschrijf het als een grap of in dit verhaal..
Maar de dodden zullen spreken dat weten we allemaal Laat de Doden rusten want die hebben ze verdiend.
Ze waren net zo nieuwschierig als JIJ MUN Kleine Vriend,,,,,,,,,,,