Gevormd door het verleden,
getekend door de tijd,
gevoelens maar gemeden,
kon ze aan niemand kwijt.
'K zoek troost in een geschreven woord,
geschreven in gedachte.
'K denk aan wie mij heeft gehoord,
maar 't niet van mij verwachtte.
Voelde me vrij,op m'n gemak,
begon al wat te praten.
Maar ik ging te snel,ik ben een zak,
het gevoel heeft me verlaten.
Heel langzaam kom ik weer tot rust.
Kan moelijk leven met het feit,
"niemand die m'n zorgen sust"
ik was alleen maar even afgeleid.
Gevormd door nieuw verleden,
getekend door de tijd,
gevoelens niet gemeden,
maar kan ze nog niet kwijt.