...
en stilaan
ja, stilletjes aan
gaan we deze novembermaand
weer uit
dan komt december
met zijn lichtjes
en ook de sneeuw
ook al hoop ik niet teveel
eerst komt de
sint met zijn pieten langs
om mijn kleinzoontje te verwennen
ik zie hun gezichtjes al
dan komt de kerst in ´t land
met zijn lichtjes en zijn versiering
ja, daar geniet ik wel van
maar voor je het weet
is ook deze tijd voorbij
stilletjes aan
gaan we naar
het nieuwe jaar toe
en daarvoor heb ik reeds mijn wensen
en kaartjes klaar
nee...
ik verklap het nog niet
het is nog november
pas half december
hoor je mij hierover weer