Bij jou,
Als mijn woorden
jouw pijn dragen konden,
dan zou ik dagen woorden sprokkelen
om krachtig te zijn voor jou.
Als sterren uit de hemel
jouw ziel verlichten konden,
dan zou ik dagen sterren plukken
om geluk te zijn voor jou.
Als al het water uit de zee
jouw verdriet wassen kon,
dan zou ik dagen water halen
om genezing te zijn voor jou.
Als dit alles niet voldoet
jouw pijn niet verlicht,
dan kan ik enkel nog
gewoon er zijn voor jou.
Als dit zijn voor jou
woorden doet vloeien, sterren laat schitteren,
dan weet ik,
het is goed te zijn bij jou!
Lydia