Gevoelens van emotie’s schieten door mijn hoofd
Gedachten soms onuitsprekelijk
Gedachten aan onze gesprekken
Soms diep soms luchtig
Maar altijd oprecht
Van mens tot mens
Recht uit m’n hart
Woorden vol gevoel
Meestal hoef ik ze niet uit te spreken
Je weet precies wat ik bedoel