sinterklaas is weer in het land.
ik zag hem lopen met een kind aan de hand.
een grote baard en een meiter op.
alle kinderen vinden hem top.
de pieten strooien met pepernoten.
de grotere mensen trekken loten.
zo is iedereen weer blij, met een cadeautje voor jou en voor mij.