Onder het motto artistieke leiding geven
Kwam ik haar al in een homo stripteasebar tegen
We zouden er een soort Bonnie en Clyde vormen
In onze verliefdheid zonder zeden noch normen
Eens niet uitbetaald moesten we loondiefstal plegen
Zo vertrokken we naar oorden verder gelegen
Als Antwerpen waar we zelfs een frituur verworven
Tot dat ontucht onze relatie had verkorven
Dan tot in het Franse le Havere gedreven
Om nadien weer in de Panne samen te kleven
Met haar die mij steeds mee voerde door al die stormen
Kreeg ik ook een waanbeeld over uniformen
Maar het noodlot bleef mij toelachen als een zegen
Met kippen stelen kogels schieten pinten legen
Had ik het toch bij de Hollander niet bedorven
Trots dat ik in al die jaren had rond gezworven