50 jaar zijn jullie alweer bij elkaar.
Lief en leed hebben jullie met elkaar gedeeld.
Dat is een hele tijd geloof ons nou maar.
Nooit hebben wij ons met jullie verveeld.
Zulke fijne ouders als jullie zou ik nooit meer krijgen.
Dat is nu eenmaal een gegeven.
Dank zij jullie kan ik vaak naar de hemel opstijgen.
Daarom hopen wij nog vijftig jaar lang met jullie te kunnen beleven.
Dit gouden huwelijk verdient echt een diamanten ring.
Om dit te bereiken hou je echt wel van elkaar.
Dus zorg dat jullie blijven staan in deze kring.
Zodat jullie nog heel lang blijven een paar.
Wij kinderen blijven jullie altijd trouw.
En weet je waarom,omdat wij zoveel van jullie hou.