Er zit een bobbel in het bord.
En dat is heel vervelend.
Lastig als je erop wilt schrijven,
Maar ook wanneer je tekent
Er zit een bobbel in het bord,
Maar de juf schrijft gewoon door.
En af en toe merk ik, terwijl ze schrijft,
Dat zij het ook vervelend vind, hoor!
Cindy