Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jij hebt jouw opa noch niet gezien
Jij hebt jouw opa noch niet gezien
Die even zingt en een dansje doet
Zou hij wellicht nog slapen misschien
Dat jij jouw oma zo sober begroet
Want als opa even met jou danst
Blinken jouw beide oogjes heel fel
Net un peu d’amour al op zijn Frans
Doch gespeeld in dit klein kleuterspel
Als hij jou ook leert tellen tot tien
Op stap met jou als in een praalstoet
Terwijl wij dan handklappend toezien
Hoe jij zwaaien mag met opa’s hoed
En terwijl jij nu vol vreugde glanst
Verstopt opa heel vlug zijn leesbril
Als hij daartoe de kans krijgt althans
In dit opa’s kleindochter geschil
Reacties op dit gedicht
Vermeersch Jean-Paul vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Vermeersch Jean-Paul
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
24 februari 2008
Thema's:
[Familie]
[Kinderen]
[Opa's]