Het is verboden op het gras te lopen
Het is verboden uit het raam te spugen
Het is verboden te roken van of naar school
Het is verboden te rennen op de speelplaats
Het is verboden zo met meisjes om te gaan zodat het flirten wordt
Het is verboden te leven
IK STERF