Een grote truck
Van het kleine jongetje
Een auto, groot als een huis
Rijdend en botsend
Parcourtje afleggend
Papa en Mama toch niet
Thuis
Racend de trap af
Hij kan immers rijden
Volgd het jongetje
Heel alleen
Aute verdrietig
Laten vallen
Kapot
Naast mijn grote teen
-Na aanleiding van de, inmiddels niet meer hele, op afstand bestuurbare auto van mijn oppaskindje-