Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
mijn meisje
Jij mijn lieve kleine meid
of eigenlijk zo groot alweer
met je 9 jaar
je voelt je zo wijs
maar af en toe
dan zitten die rare tics in de weg
weet je niet wat je er mee moet
en dan
een dag
kom je trots naar me toe
mama
ik heb een half uur niet gewiebeld
ach lieverd
wat wou ik graag dat ik dit van jou
kon over nemen
en nu
een traject in voor de diagnose
mijn kleine meid
mijn grote meid
en een woord
tourette
dat een moederhart niet wil horen
maar het gefladder
het gewiebel
heeft waarschijnlijk toch een naam
verdriet
en toch ook
herkenning
voor jou
mijn llieve kleine grote meid
Reacties op dit gedicht
yazii vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
yazii
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
08 april 2008
Thema's:
[Kinderen]
[IK]
[Verdriet]